Sezónne menu

Rodinná reštaurácia

Sezónne menu jar 2024

jarné osvieženie už aj na terase

p

Informácie k menu

Pri objednávke polovičnej porcie účtujeme 70 % z ceny jedla

Doba prípravy jedál na objednávku je v závislosti od obsadenia reštaurácie min. 30 minút.

Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave

Neodporúča sa , aby tepelne nespracované mäso a vajcia konzumovali deti, tehotné, dojčiace ženy a osoby s oslabenou imunitou.

Pôvod mäsa

  • Kuracie SK
  • Bravčové SK
  • Hovädzie SK,CZ
q

Alergény

  • 1. obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody) a výrobky z nich okrem obilnín používaných na výrobu destilátov
  • 2. kôrovce a výrobky z nich
  • 3. vajcia a výrobky z nich
  • 4. ryby a výrobky z nich
  • 5. arašidy a výrobky z nich
  • 6. sójové zrna a výrobky z nich okrem úplne rafinovaného sójového oleja a tuku
  • 7. mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy okrem srvátky používanej na výrobu destilátov a laktitolu
  • 8. orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, paraorechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich okrem orechov, ktoré sú používane na výrobu destilátov
  • 9. zeler a výrobky z neho
  • 10. horčica a výrobky z nej
  • 11. sezamové semena a výrobky z nich
  • 12. oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l
  • 13. vlčí bob a výrobky z neho
  • 14. mäkkýše a výrobky z nich