Informácie k menu
Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave
Alergény
- 1. obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody) a výrobky z nich okrem obilnín používaných na výrobu destilátov
- 2. kôrovce a výrobky z nich
- 3. vajcia a výrobky z nich
- 4. ryby a výrobky z nich
- 5. arašidy a výrobky z nich
- 6. sójové zrna a výrobky z nich okrem úplne rafinovaného sójového oleja a tuku
- 7. mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy okrem srvátky používanej na výrobu destilátov a laktitolu
- 8. orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, paraorechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich okrem orechov, ktoré sú používane na výrobu destilátov
- 9. zeler a výrobky z neho
- 10. horčica a výrobky z nej
- 11. sezamové semena a výrobky z nich
- 12. oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l
- 13. vlčí bob a výrobky z neho
- 14. mäkkýše a výrobky z nich